A nemzetközi bútorgyártó cég kifejezett kérése volt az egyedi, személyre szabott kialakítás megvalósítása, hiszen az épületnek egyszerre kell raktározási és kereskedelmi igényeknek megfelelnie. Az IKEA 2015 novemberében költözött be az új létesítménybe, mely Budaörs közvetlen vonzáskörzetében helyezkedik el, közel van az áruházhoz, ami fontos szempont volt a cég ingatlan politikája szerint.


Halász-Csatári Gábor, a Cushman & Wakefield Budapest ipari ingatlanokkal foglalkozó csapatának vezetője elmondta: “Nagyon örülünk annak, hogy egy általunk kizárólagosan képviselt ipari parkban egy ilyen jelentős bérleti szerződést kötöttünk. Mind az IKEA, mind a Tulipán Park a magas minőséget szimbolizálja, s emiatt tökéletes a párosítás a hosszú távú együttműködéshez. Az IKEA egyedi kialakítási elvárásai valódi kihívást jelentettek, azonban sikerült egy sajátos és teljes mértékben igényre szabott bérleményt kialakítani a részükre. Biztosak vagyunk benne, hogy mind a két fél elégedett a végeredménnyel.”


Bartek Mierzwiak a Logicortól hozzátette: “A Logicor részéről nagy sikerként könyveljük el, hogy új piaci szereplőként egy ilyen fontos, nemzetközi bérlővel köthettünk szerződést, mint az IKEA. Reméljük, hogy rugalmasságunknak, biztos hátterünknek, továbbá a Cushman & Wakefield szakértelmének köszönhetően a további üres területeink is hamarosan feltöltésre kerülnek.”


A 29,500 négyzetméteres Tulipán Park Budapest nyugati részén terül el, az M0-ás és M1-es autópályák kereszteződésénél. Az M0 és a környező autóutakon mind Budapest, mind Magyarország további régiói, mind pedig a környező országok (Ausztria, Horvátország, Szlovénia) könnyen megközelíthetőek. A létesítmény kiválóan látható az 1-es számú főútról és jelenleg nyugat-budapesti alpiac legújabb parkjának számít.

 

 

Cushman & Wakefield