A díjat Roman Skowronski, a Prologis közép- és kelet-európai létesítménymenedzsment vezetője vette át a december ötödikén, Varsóban megrendezett ceremónián.

 
„Szeretnék köszönetet mondani ügyfeleinknek, amiért értékelik a parkjaink folyamatos fejlesztése és a kiváló ügyfélszolgálati munka érdekében tett erőfeszítéseinket” – mondta. „Minden nap örömmel segítjük ügyfeleink ügymenetét, és roppant büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük ezt a díjat!”

 
A Prologis Park Sochaczew 50 kilométerre nyugatra fekszik Varsótól, Sochaczew városától keletre. A park közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az E30-as (Varsó-Berlin) autópályához, az A2-es, valamint a Németország és Litvánia felé vezető 50/705-ös úthoz. A Park emellett saját vasúti kapcsolattal is rendelkezik, amely a Berlin-Moszkva nemzetközi vonalhoz csatlakozik.

 
A park hat épületében összesen több mint 100 000 négyzetméter terület található. A Procter & Gamble 38 000 négyzetméter területet bérel az egyes- és kettesszámú, valamint 11 800 négyzetmétert a hármas számú épületben, a fennmaradó területet a DHL és a Pilkington Automotive Poland foglalja el. A park további fejlesztési potenciálja 90 000 négyzetméter, három épületben.

 

Prologis