KIADÓ/ Eladó Ipari Ingatlan Ercsi Ipari Parkban

Pictures
Map
Street View
2451 Ercsi, Hrsz.: 2859,2865

Warehouse Rental Fee (m2 / month)

3.8 €/m2 + VAT

Available Warehouse Space:

1.979 m2

Sale Price: 1150M € + VAT

Spatial Data
Warehouse Category: A category warehouses
Building Status: Exist
Warehouse Space in Total: 1.979 m2
Available Warehouse Space: 1.979 m2
Occupancy Rate: 0%
Financial Information
Warehouse Rental Fee : 3.8 €/m2/month + VAT
Min. Rental Period: 1 year
Rent Calculator »
Parking
Type of Parking Spaces Parking Fee
Additional Info
Year of Construction: January 1, 2014
Budapesttől 45 km-re, Ercsiben kiadó/eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező újépítésű ipari csarnok. A csarnok közel 20.000 m² területű telken helyezkedik el a város ipari parkjában, közvetlenül a 6-os út szomszédságában.

Az építmény kivitelezési munkálatai 2014 áprilisában fejeződtek be. A csarnok tervezésénél fontos szempont volt, hogy egy sokrétű, ipari tevékenységek széles skáláját kielégíteni képes komplexum épüljön.

A csarnok üzemi része 816,75 m², melyhez 317,51 m² fedett előtér tartozik, melyek előre gyártott vasbeton vázas szerkezetűek.
A csarnok 10,5 m-es külső, illetve közel 10 m-es hasznosítható belső magassággal, és két darab 6,3 tonnás híddaruval rendelkezik. Az alapozás, illetve az előre gyártott vasbetonszerkezet tervezésekor egy 16 tonna teherbírású futódaruval lett kalkulálva, melynek egyszerű kialakíthatóságát a pilléreken méretezett gyámok teszik lehetővé.

Egy kétfőtartós híd, vagy futódaru telepítésével a nagy fesztávú osztatlan csarnok szinte minden anyagmozgatási igényt kielégít:
• acélszerkezet gyártás kiszolgálás
• szerszámcsere és szerszámjavítás
• árurakodás, anyagmozgatás, markolós daruhoz
• öntödei technológiában, mágnes daruhoz
• raktári technológiában
• karbantartási feladatok
• egyéb anyagmozgatási feladatok.

A csarnok homlokzata kazettás szerkezetű, magas szigetelő képességű burkolatot kapott, melyet kívülről egy a megszokottól eltérő sötétszürke trapézlemez borítás tesz elegánssá.

A csarnok tetőszerkezetébe felülvilágító kupolák lettek beépítve, melyek zárt kapuknál is biztosítják a termeléshez szükséges nappali fény bejutását.
A csarnokba és az előtérbe egyaránt nagyteljesítményű armatúrák kerültek.

A gépészeti helyiségben található főelosztó,illetve a telken belül lefektetett erősáramú vezetékek 3x250 A áramerősség ellátására lettek betervezve.

Víz:
méretezett használati víz: 4 m3/nap (DN32)
méretezett oltóvíz: 1800 l/perc (DN90)
belső oltóvíz: 150 l /perc.

Gáz:
méretezett 63-as átmérőjű vezetés maximális hozama: 30 m3/h (bővíthető).

A csarnok teljes felülete zökkenőmentes térkővel borított.
Egyenlő osztásban 3 db nagy teherbírású betonfolyóka lett fektetve, melyek vonalában az ipari kábelek tetszőleges hosszban vezethetők.
Teherbírása az alatta elhelyezkedő 40 cm tömörített kavicságynak, illetve 20 cm Ckt betonnak köszönhetően rendkívül magas, tehergépjármű forgalomra alkalmas.

A csarnokban 2-2 egymással szemben elhelyezkedő nagy magasságú automata ipari kapu került kialakításra, mely a szállítójárművek keresztirányú közlekedésére is lehetőséget biztosít.

A csarnokhoz tartozó telek teljes felületen 50 cm vastag, tömörített murva borítású, melynek teherbírása a korábbi funkcióból adódóan is kifogástalan (tehergépjármű telephely).

Az ingatlan északi oldalán a terepviszonyokból adódóan két, az alsó rész fölé magasló terasz került kialakításra, melyek teljes mértékben közművesítettek, ezen kívül kiválóan használhatók segédanyagok deponálására.

A komplexumot teljes kerületén, folytonos vonalvezetésű kerítés határolja, amely mentén térvilágítás is kialakításra került.

Az üzem bejáratánál egy téglaépítésű 65 m²- es portaépület helyezkedik el, mely hasznos szolgálatot nyújt a telephelyre érkezők ellenőrzésében és beléptetésében, valamint az ingatlan őrzése szempontjából egyaránt.

A komplexum része egy LINDAB előre gyártott, acélszerkezetű hidegraktár.
A raktárban nagy teherbírású, acélhajas ipari padló található.
A raktár 302 m²- es, teljes területén alkalmas targoncával történő anyagmozgatásra.

Az üzemmel szerves egységet alkotva lett megépítve a csarnok fejépülete, amely földszintből és 1. emeletből áll, szintenként 236 m²- es alapterülettel.
A földszinten található automata kapu egy 171 m²- es raktárra nyílik, mely innen és a csarnokból egyaránt megközelíthető.
A csarnokból a fejépületbe lépve, a szakmunkások számára kialakított szociális részt találjuk, melyben a mellékhelyiségeken kívül tisztítószer raktár, zuhanyzó, mosdó, öltöző és étkező került kialakításra.
A fejépület emeletét, az épület parkolók felőli részén, külön bejáraton át tudjuk megközelíteni. Az emeletre érve, a recepción át elénk tárul a hatalmas, 195 m2-es egyterű irodarészleg (Open Office), mely teljes felületén irodai szőnyegborítást kapott.
A tér szándékosan nem lett részekre osztva, a modern cégmenedzsment irányelveit követve.
Az irodai részben 3 db 2 m széles áttekintő ablak lett kialakítva, mely elősegíti az üzemben zajló folyamatok ellenőrzését, figyelemmel tartását.

A fejépületet körülölelő térköves parkolóban 23 db parkoló lett kialakítva, mely körül kialakított zöldsáv kellemes környezetet biztosít az ott dolgozók számára.A bérleti díj/hó:
1.979 m2 x 3,9 € = 7.718,10 €.
+ 18.000 m2 földterület = 1.000.- €

Vétel irányár:
11 éves bérleti díjnak megfelelő összeg, kb. 1,15 millió € + ÁFA

Amennyiben legalább 2 éves bérleti szerződést kötnénk, tudnánk opciót adni a szerződésben az ingatlan megvásárlására, mellyel minimum egy év bérlet után lehetne élni. Ebben az esetben a vételár 10 éves bérleti díj lenne, vagyis 1.046.000.- € + ÁFA.

Building name: KIADÓ/ Eladó Ipari Ingatlan Ercsi Ipari Parkban

Column grid size: -
Clear height: 10 m
Floor loading: 16 t/m2
Dock doors (nr): 4
Drive in doors (nr): -

Warehouse space

Total space: 1679 m2
Available space: 1679 m2
Rental cost: 3.9 €/m2/month + VAT

Office space

Total space: 234 m2
Available space: 234 m2
Rental cost: 3.9 €/m2/month + VAT

Attributes

 • Production
 • Offices
 • Parking for cars
 • Separate access for office staff
 • Parking for trucks
 • Meeting room
 • Manouvering area
 • Showroom
 • Shower, locker room

Technical parameters

 • Security
 • Heating system
 • Water availability
 • Light production
 • Power supply

Quick Request

Request an offer from the selected warehouses. Click on the icon to add more warehouses.

Selected Warehouses:
No warehouses selected.
(m2) (m2)

Warehouse Filter

Rent (€ /m2/month)

-

Warehouse Space (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Number of workstations

Recommended Warehouses